Kontakt

Jeste li ikada imali loše iskustvo s gledanjem televizije putem interneta?
Da li Vam se ikada desilo da kada gledate omiljenu seriju ili film, slika zakoči, i ne znate šta je u pitanju? Da li Vam se ikada desilo da imate problem s Vašom televizjom, a na kontakt telefone podrške Vam se niko ne javlja? Sjećate li se koliko je to frustrirajuće i kako ste se osjećali zbog toga? Mnogo kompanije se danas manje usredotočuju na podršku kupcima putem telefona, a više putem email-ova, te društvenih mreža. No, telefon je i dalje željena metoda korisnika kada pokušavaju dobiti brz odgovor.

Kako ti može pomoći naš sistem?

Moja Global TV ima rješenje za sve Vaše probleme. Fleksibilnost je izuzetno važna stvar u današnjem poslovnom svijetu.

Mi smo tu za sva Vaša pitanja!

24 SATA DNEVNO
7 DANA U SEDMICI
365 DANA U GODINI

Tim za korisničku podršku

Naš tim za korisničku podršku je sastavljen od profesionalaca koji su voljni, obučeni i spremni da pomažu klijentima u rješavanju svih tehničkih problema koje imaju. Ljubazna i profesionalna korisnička podrška Vam je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici i 365 dana u godini.

Na brz i jednostavan način riješite poteškoće s gledanjem televizije, putem boxa, tableta, prijenosnog ili osobnog računala. Upotrebom programa za podršku na daljinu naši agenti će vam brzo otkloniti poteškoće na Vašem televizoru. Podršku pružaju posebno educirani agenti koji posjeduju stručno znanje i dugogodišnje iskustvo u radu s korisnicima.

Mi smo tu zbog Vas  i Vaše mišljenje, prijedlozi i pohvale su nam važni i omogućuju nam da se razvijamo i budemo što bolji.

Telefon

Njemačka: + 49 691 200 649 22
BiH: +387 33 971 309, 070 311 802
Viber/Whatsapp: +387 60 338 1462 
RADNO VRIJEME: 8:30-20h

E-mail

Odgovor unutar jednog radnog dana
Radno vrijeme: PON-NED:8-20h
Kontaktirajte nas: info@mojaglobal.tv

Facebook

Odgovor unutar 2 sata 
Radno vrijeme: PON – PET: 8-22h  SUB, NED i praznici 8-20h
Kontaktirajte nas: Pošaljite poruku